Genomineerden Kennisbruggen Innovatieprijs bekend

 

De genomineerden voor de Kennisbruggen Innovatieprijs 2013 zijn bekend. Bij deze stellen we aan u voor:

Timo Boomstra studeerde af aan de Hogeschool Rotterdam bij de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde.  Hij deed het onderzoek ‘Helikopterview van achter het bureau; Onderzoek naar een op te zetten managementdashboard binnen Internationaal Transportbedrijf Overbeek bv.’ Voor internationaal transportbedrijf Overbeek B.V.

Mark van Os, Dennis van Eeren, Nick Verduin en Syb Wagenvoord, afgestudeerd bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Rotterdam. Zij deden een onderzoek naar kansen voor een nieuwe dienst in de onderwijsmarkt, met de titel ‘Marktonderzoek VNH Marktbepaling’ in opdracht van de Vereniging Natura Herstellers (VNH).

Lars van Staalduinen en Barend de Wit studeerden af in Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de Hogeschool Rotterdam.  Voor het bedrijf Interaxi deden ze het onderzoek ‘RFID in de sierteelt, ‘EXTERN WINNEN IS INTERN BEGINNEN’

Op 31 oktober tijdens de uitreiking van de Innovatieprijs 2013 houden de genomineerden een presentatie. De beoordeling wordt door het publiek door middel van Live voting gedaan. De score wordt live in beeld gebracht en is dus spannend voor de student, de ondernemer en natuurlijk de supporters. De Kennisbruggen Innovatieprijs twv €500,- wordt jaarlijks uitgereikt aan de student of groep studenten die met een innovatief stage- of afstudeerresultaat de mkb-ondernemer helpt innoveren. Onder de deelnemers van de live voting wordt een iPod shuffle verloot.

Kennisbruggen Innovatieprijs 2013,

31 oktober 2013, 14:00-17:00

KvK Rotterdam: Blaak 40, 3011TT

Aanmelden kan via http://www.aanmelder.nl/slotevent2013/