Netwerkbijeenkomst Biobased Economy Save The Date

Op 3 december 2013 vindt de negende netwerkbijeenkomst Biobased Economy plaats; dé plek waar bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisatie elkaar ontmoeten. Ditmaal in Apeldoorn. Het thema en specifieke locatie wordt later via deze site bekend gemaakt.

Tweemaal per jaar vindt de netwerkbijeenkomst Biobased Economy plaats. Elke bijeenkomst wordt een ander thema uitgelicht. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door het Ministerie van Economische Zaken, Programmadirectie Biobased Economy. Tijdens de netwerkbijeenkomst zal plenair een aantal toonaangevende sprekers aan het woord komen, kunt u kennis maken met interessante initiatieven en uw netwerk verbreden op de informatiemarkt, tijdens de speeddates en op de netwerkborrel.