Water- en Deltatechnologie Save the date: bijeenkomst ‘Europese kansen voor de regio’ op 15 juli

Werkt u aan een oplossing voor veilige en klimaatbestendige steden? Bent u gevestigd in de regio Zuid-Holland? En wilt u meer kansen en een groter netwerk in Europa ?

 

 

 

 

 

Doe dan mee met de gezamenlijke EU promotiestrategie voor bedrijven, overheden en kennisinstellingen in de regio Zuid-Holland. Door samen onze kwaliteiten te tonen in Brussel vergroten we onze zichtbaarheid en ons netwerk. Europese beleidsmakers en toekomstige samenwerkingspartners verwelkomen we bij de icoonprojecten, innovaties en proeftuinen die Zuid-Holland rijk is.

Op 15 juli 2013 om 15.00 uur start dit initiatief met de bijeenkomst ‘Europese kansen voor de regio’. Tijdens diverse workshops onderzoeken we wat de EU ons in deze crisistijd kan bieden op het gebied van subsidies, financiering, marktkansen en matchmaking. Welke kansen willen we benutten? En hoe kan een gezamenlijke promotiecampagne dit ondersteunen?
De bijeenkomst vindt plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De bijeenkomst is een initiatief van de Kennisalliantie in samenwerking met het European Enterprise Network, de Provincie Zuid-Holland, de gemeenten Rotterdam en Delft.

Rond 24 juni versturen wij de uitnodiging met het definitieve programma. Wilt u deze ontvangen, stuur uw gegevens dan alvast naar Marloes Treffers: treffers@kennisalliantie.nl