Slotjaar Kennisbruggen

2013 is het slotjaar van Kennisbruggen. Tijd voor een update van de laatste stand van zaken met betrekking tot de projectresultaten: 286 matches (doelstelling: 280), 63 innovationofficers (doelstelling: 60) en 125 giften (doelstelling: 140). Al met al een fraaie tussenstand.

Ter afsluiting van Kennisbruggen organiseren we een slotbijeenkomst met als één van de onderdelen de allerlaatste uitreiking van de Kennisbruggen Innovatieprijs 2013.

 

De Kennisbruggen slotbijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 oktober 2013 van 14.00 uur tot 17.00 uur in het gebouw Syntens/KvK, Blaak 40, Rotterdam.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE: 

———————————————————————————————————————————————-

Voor meer informatie: Kennisalliantie, Joris van Goudoever, 015-2840487 of vangoudoever@kennisalliantie.nl of Syntens, Bas Bongers, 06-22791387 of bas.bongers@syntens.nl

 

EXTRA INFO:

Kennisalliantie Heb je een innovatief idee dat je in samenwerking met ondernemers en partners uit de onderzoeks- en onderwijswereld wilt realiseren? Of wil je meer weten over onze workshops en projectaanpak? Neem dan contact op met de Kennisalliantie 015 2840487. Wil je deelnemen aan een van onze innovatieprojecten of –programma’s? Kijk dan direct voor meer informatie op: www.kennisalliantie.nl
Kennisalliantie, samen werken aan economische vernieuwing

Syntens, innovatiecentrum voor ondernemers Syntens is er voor ondernemers. Ondernemers die ervan overtuigd zijn dat het altijd beter kan en geloven in de kracht van samenwerken. Het netwerk van Syntens kent zo’n 240 innovatieadviseurs, 50.000 collega-ondernemers uit het midden -en kleinbedrijf en tientallen (regionale) partners die u met de juiste kennis en middelen helpen verbindingen te leggen en nieuwe business te creëren. Ons hoofddoel is ondernemend Nederland vooruit helpen. Onze activiteiten worden o.a. mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Ga naar www.syntens.nl voor meer informatie of neem contact op met innovatieadviseur Maurice Kriatkow via 088 444 0 328 of e-mail mkr@syntens.nl.

Syntens, nieuwe verbinding, nieuwe business