Kennisexpositie 2013 – 18 juni 16:00-21:00

Een gemakkelijke, informele en effectieve manier om kennis te maken met kennis en kunde uit de regio Delft.

High-­tech bedrijven en kennisinstituten uit de regio Delft tonen hun producten, technologie en expertise in toegankelijke demo’s, posters, presentaties en één op één uitleg. Systemen, instrumenten, sensoren, elektronica, software, methoden, processen, bio, chemie, water, infra.

De leden van Technet Delft zijn technici, managers of directeuren van high-­‐tech bedrijven die actief zijn in advies, ontwerp, engineering, bouwen of testen.

Doel van Technet is dat de leden weten welke kennis er ‘om de hoek’ beschikbaar is zodat onderlinge kennisuitwisseling, inspiratie en commerciële relaties ontstaan. Maandelijks organiseert Technet een bijeenkomst bij één van de leden of een andere aansprekende locatie in de regio Delft en jaarlijks organiseren wij de Kennisexpositie waarbij ook de industrie buiten Technet Delft uitgenodigd wordt.

Een unieke kans om contacten te leggen en inspiratie op te doen, onder het genot van goed eten en drinken en live muziek. De toegang is gratis bij aanmelding vooraf via postmaster@technetdelft.nl
Aanvang 16:00, vanaf 6 uur doorlopende barbecue, afronding 21:00 uur.

Het evenement vind buiten plaats bij restaurant Knus, een prachtige locatie in de natuur van Delftse Hout, met ruime parkeergelegenheid (route op volgende bladzijde) . De toegang is beperkt tot 200 personen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info:

Secretaris Rob Zwaan, rob.zwaan@deltares.nl of voorzitter Harry de Groot, 06-­‐22421128, harry@hdg.nu

Restaurant Knus, Zavelpad 3, Delft Delftse Hout, bij parkeerplaats P1

Per auto:

Vanaf de A13: Neem afslag Delft/Pijnacker. U bent nu op de Oostpoortweg.

U slaat aan het einde rechtsaf en gaat de Oostsingel op. Na ongeveer 1100 meter slaat u rechtsaf, de Molentjeskade op.

U gaat onder het viaduct door; aan uw rechterkant is de parkeerplaats P1.

Het eerste pad na de parkeerplaats loopt u rechtsaf, het Botenpad op, en volgt de bordjes Knus. Alle paden zijn verlicht. Bij het tweede pad links ziet u waar u wilt zijn: Knus.

 

 

Per openbaar vervoer:

Vanaf het station; Bus 60 of 62, uitstappen bij de halte Tweemolentjeskade.